Hopp til hovedinnholdet

Jeg har null motivasjon igjen for skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går siste halvdel av 10 ende klasse nå og kjenner jeg har null motivasjon igjen for skole. Alt er ork og klarer ikke finne motivasjon for å gjøre noe. I tillegg er jeg utrolig sliten om dagen og har ingen krefter igjen... etter skolen orker jeg ikke å gjøre noen ting og ligger bare på senga og stresser over alt skole jeg egentlig burde gjort, men som jeg ikke har krefter igjen til å gjøre etter en lang skole dag. Er redd dette trekker meg ned i karakterer og at jeg ikke klarer å holde snittet mitt oppe (har ganske høyt snitt).. Men som sagt så klarer jeg bare ikke, og kroppen min er helt slapp og uten krefter. Hvis jeg sier noe til mamma og pappa sier de bare at jeg må trene mer og at jeg ikke er i from, men føler ikke det er det jeg trenger.... Hva kan jeg gjøre? (vil ikke snakke med helsesøster osv heller)

SVAR

Besvart 07.02.2020 21:05:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle