Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg snakke med helsesykepleier på barneskolen fortsatt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde tett bånd med helsesykepleieren min på barneskolen og jeg snakket med hun mye, opp til annen hver uke pågrund av problemer med pappa og mamma som er syk. Nå har jeg begynt på ungdomsskolen og har en ny helsesykepleier, hun virker veldig hyggelig! Men Det blir bare ikke det samme. Jeg savner hun jeg pratet med på barneskolen. Hun var nesten en venninne for meg som jeg kunne prate om alt! Jeg vil ikke starte på nytt med en ny person! Går det ant og få en samtale med den gamle helsesykepleieren hvis nødvendig eller må man holde seg til den på sin egen skole?

SVAR

Besvart 27.02.2020 10:13:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Når du er pårørende til en som er syk

Noen ganger kan foreldre være syke i kort eller lang tid. Andre ganger er det søsken som er syke. Da er du pårørende til den som er syk. Det kan være utfordrende, men det er støtte å få - også hvis foreldre ruser seg eller har psykiske helseproblemer.

 

Les mer
account_circle