Hopp til hovedinnholdet

Hvordan engasjere og delta i sosiale setting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har noen problemer. dette starta på slutten av 8 klasse og nå går jeg i 9. jeg har alltid problemer med venner. fordi at jeg ikke klarer å være en god venn. jeg hater å dra på overnattinger når vi er i en gjeng. jeg blir alltid utestengt og ingen ser på meg når de snakker. jeg har sikkelig angst og sosial angst. jeg har alltid store krangler med vennene mine. og jeg pleier som regel å være alene i friminuttene. jeg elsker å henge med gutter! men det er ikke så lett når jeg er alene. jeg kan ikke prate om alt med de...Jeg vil forandre meg. alle vennene mine går i dyre jakker og klær. jeg ser ut som en uteligger. jeg vil bare ta selvmord. jeg har snakka med mamma, det hjelper ikke. og med fastlegen min, men det funker ikke. hva skal jeg gjøre? bytte skole? ta et fri år? drepe meg selv? jeg blir ofte baksnakka)): HVORDAN BLI EN BEDRE VENN og hvordan skal jeg være en som prater mye og tar en stor plass i en gjeng?hvordan tjene penger når mamma er fattig?! klarer ikke mer)))));;;

SVAR

Besvart 02.03.2020 09:25:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle