Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gjort noe jeg angrer på!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er noe jeg angrer på sykt mye. Jeg vet ikke om jeg bør skrive hva jeg angrer på, fordi det er bare helt idiotisk av meg. Jeg kan si jeg er nok den dummeste eleven på hele skolen. Det er ikke noe jeg har gjort mot en elev men mot en lærer.. Og jeg gråter bare tanken på det! Det blir nok møte med kontakt lærer og rektor osv.. det skjedde i dag, så jeg gruer meg til skolen i morgen! Alle i klassen min kommer til å spørre hva som skjedde. De vet jo egentlig hva som skjedde, men jeg har ikke lyst til å fortelle dem så mye om det! Jeg føler jeg NESTEN ikke bør leve på denne kloden mer. Eller bare starte livet på nytt. Alt har bare vært dritt etter at jeg startet på ungdomsskolen og det er nok ingen som forstår meg hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde. Det var egentlig ikke meningen, men jeg klarer ikke kontrollere kroppen min. Det er akkurat som om kroppen min tar over meg selv! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Alle lærerne hater meg nå. Jeg er bare en liten drittunge.

SVAR

Besvart 02.03.2020 20:30:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle