Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jeg ikke klarer å respektere andre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Helt erlig mann, den fucka jævla russer spiser mayonnaise hele tiden man. Hva faen feiler den stygge klovnen wallah han er lø man, men wallahi hjernecellene mine blir blæsta wallah, han stinker mayonnaise hele tiden man. Han snakker om Russland og Putin wallah hele tiden i friminuttet i timen overalt mann. En gang så kastet han mayo på brød på meg fordi jeg så til han hvor mye det fittetryne stinker mann, jeg ble rage og skrek: « HVA FAEN JÆVLA HJERNESKADA RUSSER. JÆVLA HVITING DREP DEG SELV!!!» Han ble lei seg og ropte stopp. Så sa jeg: «Hva faen skal du gjøre med det jævla russer. Tenkte meg det din nasty klovn, mann!» Så slapsa han meg. Jeg sparket han i magen og slo pannen min i nesa hans wallahi. Han gråt som en liten baby wallah mann. Så kom lærerne og hold meg tilbake, helt erlig. Han løp vekk som en pussy wallah. Jeg ble utvist i en uke. Når jeg møter han igjen skal jeg sende folk på han wallah. Vi skal banke dritten ut av han wallah. (Etter skolen.) Hva skjer next mann?

SVAR

Besvart 27.02.2020 19:32:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Slår du andre når du blir sinna eller fortvila? Har du hevntanker nesten daglig? Hvis du får ja på et eller flere av spørsmålene, kan det være du har et volds- eller aggresjonsproblem.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle