Hopp til hovedinnholdet

Er det ikke bra for hodet å tenke på f.eks lekser nesten hele tida?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er det slik at det er sunt for hodet å tenke på forskjellige ting enn bare det samme? Trenger hjernen variasjon i det man tenker på? Har lagt merke til at hodet vil ikke samarbeide vist at jeg jobber med lekser lenge. Da får jeg ikke gjort leksene ordentlig, og jeg begynner da å slurve. Er det ikke bra for hodet å tenke på f.eks lekser nesten hele tida? Jeg setter stor pris på det om jeg for et godt svar. Tusen takk!

SVAR

Besvart 27.02.2020 16:38:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
account_circle