Hopp til hovedinnholdet

Jeg pleier alltid å sovne på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg pleier alltid å sovne på skolen jeg spiser lunsj og tar meg noe bær,yogurth,sjokolade I mellomtiden. Jeg har sovnet i timene siden barneskolen. Jeg prøver å følge med så godt jeg kan men så begynner jeg å bli trøtt og dupper av. Sånn skjer når jeg ser på film også. Og når jeg dupper av så prøver jeg å holde meg våken og begynner å få vondt i øynene og hode. Noen ganger også blir jeg kjempe demotivert. Jeg hører hva læreren sier men forstår ikke hva han snakker om. Får det ikke med meg selvom jeg hører hva han sier. Sånn er det også når jeg leser av og til Hvis jeg ikke er interessert og leser noe så leser jeg det men jeg forstår ikke hva jeg leser om. Føles ut at Hjernen min kobler seg av.

SVAR

Besvart 01.03.2020 15:26:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

God studieteknikk gjennom hele semesteret

Sliter du med å komme gjennom alt av pensum? Ender du alltid opp med skippertak like før eksamen? Vi har samlet noen tips som kan fungere for deg.

 

Les mer
account_circle