Hopp til hovedinnholdet

En gutt ble tvunget til å ta nakenbilde av ei jente. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 15 i klassen er det en gutt la oss kalle han Per Per rekker nesten aldri opp hånda i timen og han snakker aldri nesten Han er sjenert så er det en skikkelig populær dude vi kaller han Mo Min bestevenn vi kaller henne Mia ble kalt tjukk av Mo Da jeg fikk beskjed om å spytte ut tygisen min i timen var Mo og Per der de så meg ikke Mo sa til per at per måtte få tak i et naken bilde av Mia! Per så litt Redd ut og mumlet veldig lavt og det tok lang tid jeg vet at han har tale problemer og gjentar k- lyden og f-lyden hele tiden. Da sa Mo at det hørtes ut som om han hadde et hakk i plata og at han var en jævla hore unge. per er redd for Mo fordi Mo pleide å slå per på barneskolen. Vill ikke sladre på per han er så grei. Det er en måned siden nå jeg tror han har tatt det bildet nå alerede hvordan si ifra uten at Per får formye kjeft?

SVAR

Besvart 03.03.2020 10:41:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle