Hopp til hovedinnholdet

Er tre en dårlig karakter? Og er det en dårlig karakter i samfunnsfag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 14 år gammel gutt som går i 8. Klasse. I samfunnsfag har vi hatt en kapitteltest om Napoleon og Grunnloven i Norge, i dag fikk vi tilbake testen og jeg fikk 10/20 riktige, karakteren ble 3 blank. Jeg har følt meg ganske dårlig i egt alt siden jeg fikk resultatet, det dro meg skikkelig ned på selkelitten min. Så jeg skriver dette for å få noen svar og kanskje litt hjelp, det jeg virkelig spørr om er: er dette en dårlig karakter? Og er det en dårlig karakter i samfunnsfag? Jeg vil bli kokk når jeg blir voksen så hva er kravene og må jeg ha de "beste" karakterene for å bli kokk. Jule-karakteren min var i snitt 4 blank. Plis svar og takk for at dere jobber på ung.no mvh 14 år gammel gutt

SVAR

Besvart 05.03.2020 16:11:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle