Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

 

 

 

Hei, jeg går vg1 helse og oppvekst. Jeg trives ikke på skolen. Det er ikke klassen som er problemet eller at jeg ikke har venner ellerno, men jeg bare trives ikke i et klasserom hvis du skjønner. Jeg får helt greie karakterer på skolen så jeg sliter liksom ikke sånn, men det er veldig krevende og slitsomt. I timene blir jeg alltid så sykt sliten og jeg sovner ofte. Jeg kunne heller ønske at jeg var i praksis oftere. Har lyst til å snakke med rådgiver eller noe om dette, men er redd det ikke blir tatt seriøst pga jeg har jo ikke dårlige karakterer og sliter ikke sånn sett

SVAR

Besvart 11.03.2020 07:32:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
account_circle