Hopp til hovedinnholdet

Mister selvtilliten av en jente i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er en jente i klassen min som gjør at jeg mister det lille jeg har av selvtillit. Egentlig kan jeg ikke skylde på henne, hun har ikke gjort meg noe. Hun er i den populære gjengen på trinnet. Hun er utrolig utadvendt og alle elsker henne. Når vi har prosjekter og vi skal jobbe i grupper, tar hun alltid lederrollen. Alle synes visst at det er greit. Hun er i elevrådet og har alltid meninger om ulike temaer. Moren min sier ofte til meg at jeg er klok, at jeg er smart. Det gjør jo at jeg har mere selvtillit, helt til jeg kommer på skolen. Selv når jeg rekker opp hånda i timen, kommer hun og sier noe ekstra sånn at hun liksom regnes som den beste. Hun får all den oppmerksomheten hun vil ha og hun lever det virkelig ut. Tror ikke hun ser det selv, men når hun snakker med andre er det akkurat som at hun disser ned på oss. Jeg føler meg i hvert fall usynlig og fullstendig dritt når jeg er rundt henne og det plager meg veldig. Jeg vet ikke helt om jeg er misunnelig eller bare lei.

SVAR

Besvart 08.03.2020 15:32:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle