Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år! Æ har ingen motivasjon te skole lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, æ slit veldi mye me skole å alt som har med skole å gjøre. Æ har ingen motivasjon te skole lenger.. før va d liksom friminuttan men æ har mesta gleden i dem å. Hjemme ligg æ bare aleina i senga å søv nesten kvær dag etter skolen. Skolen slit mæ helt ut. Æ kommer forseint 1 time nesten kvær dag. D føles egt bedere å komme forseint når æ gjør d, æ har mer lyst å dra på skolen da selvom æ egt ikke vil på skolen.. d gjer ikke helt mening men. Å har snakka litt me mamma om detta å helesøstra men ingen klare å forstå situasjonen helt. Mamma forstår bare i sånn 1 dag åsså neste dag bryr ho sæ bare om fraværsgrensa. Æ e så sykt gla når æ e hjemme fra skolen.. d ser æ liksom på bilda åsånr.. men me enganh æ må på skolen kjemne æ en tung klump å vil egt allti bare gråte på veien til skolen. Unnskyld at æ skriv detta førdi du trur sikkert æ e en sånk 18 åring som skrik etter oppmerksomhet å at folk ska syns synd i mæ, men æ skrik etter hjelp. Tusen takk for svar

SVAR

Besvart 12.03.2020 09:27:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle