Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg til å få se klassekameratene mine igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kommer jeg til å se klassekameratene mine igjen? Hei, jeg lurer på om jeg kan forvente å se klassekameratene mine på skolen igjen før skoleslutt? Jeg er litt redd for at denne karantenen vi ble satt i pga covid-19 kommer til å vare helt til skoleslutt. Jeg vet at dere ikke kan svare ordentlig på dette, ettersom det er politikere som bestemmer hvor lenge vi kommer til å være i karantene. Jeg lurer på hva dere tror om dette.

SVAR

Besvart 19.03.2020 10:58:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor er det viktig at DU følger korona-rådene?

Ditt bidrag i dugnaden for å stoppe koronaviruet er av stor betydning! Du kan bidra til å hindre at andre blir alvorlig syke.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
attach_file

Bekymret for Korona, jobb eller studier? Her er en meditasjonsøvelse du kan prøve.

Burde vi bekymre oss? Det er vanskelig å la være. Av og til føles det til og med nyttig, som om det kan forhindre at vonde ting skjer. Men denne underliggende ideen om at bekymring gir oss kontroll er en løgn. Bekymring gjør ikke det vonde mindre vondt og det forhindrer ikke at smertefulle ting skjer.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle