Hopp til hovedinnholdet

Snart ferdig med Vg2 hest og hovslagerfaget. Sliter med hjemmeoppgaver

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en 18 år gammel jente, jeg er snart ferdig med VG2 hest og hovslager faget. men på grunn av korona viruset, og at vi må sitte hjemme å jobbe. Sliter jeg veldig med skole oppgavene mine, på grunn av ADHD, jeg får ikke gjort noen ting. jeg er redd for at jeg ikke får gått på skolen igjen. jeg har alerede fått mye fravær for å ikke gjøre noen skoleoppgaver. jeg har veldig lyst til å jobbe med dyr, men det er vanskelig å gjøre ting på skolen når jeg ikke forstår noen ting. jeg sliter også veldig med å lese og skrive Norsk, selv om jeg er født og oppvokst i Norge. jeg har snakket og skrevet Engelsk for mesteparten av livet mitt så jeg har nesten glemt det Norske språket. det gjør at det blir ekstremt vanskeilg å gjøre skoleoppgaver. er det noe jeg kan gjøre? finnes det noe hjelp jeg kan få?

SVAR

Besvart 31.03.2020 10:02:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Bekymret for Korona, jobb eller studier? Her er en meditasjonsøvelse du kan prøve.

Burde vi bekymre oss? Det er vanskelig å la være. Av og til føles det til og med nyttig, som om det kan forhindre at vonde ting skjer. Men denne underliggende ideen om at bekymring gir oss kontroll er en løgn. Bekymring gjør ikke det vonde mindre vondt og det forhindrer ikke at smertefulle ting skjer.

 

Les mer
account_circle