Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg alene og uten venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg ikke har noen. Jeg blir ikke mobba eller utestengt men etter at jeg begynnte i 8 klasse har alle vennene mine gått sin vei. Vi går i samme klasse men besteveninna mi er i en jentegjeng på ca8 jenter.De er alltid sammen. En venn jeg har hatt siden 1 klasse er BARE med en som begynnte i 6 klasse og de to er alltid sammen og føler at hun ikke vil være med meg mer.På skolen i friminuttene og sånn vet jeg ikke hvem jeg skal være med fordi jeg føler at jeg ikke passer inn noen steder. Hvis jeg er med jentegjengen kan jeg ikke bli med i samtalen fordi jeg vet ikke hva de snakker om eller hvem.Og hvis jeg er med de andre som sitter mest i klasserommet så føler jeg egt at de ikke vil være med meg. Og nå som det er korona er det vanskelig for meg. Jeg ser på snapstory at alle er med hverandre hele tiden men jeg er bare hjemme og ingen spør meg om å være med heller. Jeg føler meg ensom og har det egt ikke så bra inni meg. Jeg har tenkt på å bytte skole men jeg vet ikke.

SVAR

Besvart 26.04.2020 12:42:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle