Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan jeg kan roe meg ned?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har sosial angst og synes det er veldig vanskelig med det muntlige på skolen, og derfor synes jeg hjemmeskole nå er bedre enn vanlig skole(jeg jobber også bedre) . men jeg har også veldig telefonangst så det er veldig vanskelig hvis vi skal begynne med muntlige ting over video-chat. det går fint når vi skal spille inn lyd med ikke å snakke på direkten. vi har ikke gjort det enda men vi skal snart begynne med muntlige vurderinger over video. hver time sitter jeg og er redd for at jeg må prate,selvom det bare er det å si ja til opprop. det går bra å facetime med gode venner men unngår det ellers.jeg får veldig hjertebank, føler jeg må kaste opp og brekker meg nesten, og skjelver i kroppen og stemmen, slik at jeg stammer bittelitt.jeg hater hvis folk ser jeg er stressa, men vet de ikke ser alt som skjer i hodet, men hater følelsen av kraftig redsel så mye at jeg unngår alt ved det.har du noen tips til å roe meg ned for videosamtaler vurdering,noe jeg kan gjøre imens, eller tenke?

SVAR

Besvart 25.04.2020 10:26:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle