Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynner på ungdomsskolen til høsten og er egentlig ikke klar!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynner på ungdomsskolen snart og jeg er egentlig ikke klar i det hele tatt. Har gruet meg til ungdomsskolen i ca 2 år nå fordi jeg kan ikke gangetabellen på grunn av konsentrasjonsvanskene mine og jeg øver aldri på prøver osv. Jeg er og redd for den nye klassen fordi i den andre klassen er det noen folk jeg virkelig ikke kan komme i klasse med og så fra den andre skolen kjenner jeg jo ingen. Jeg pleier alltid å dekke meg til når jeg skifter i gym og svømming og da gruer jeg meg også til å skifte med de nye. Skulle ønske man bare kunne hatt den samme klassen som før! Jeg har egentlig bare lyst til å ha hjemmeskole nå):

SVAR

Besvart 28.04.2020 18:36:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle