Hopp til hovedinnholdet

Jeg går i 9 klasse, og gruer meg til å begynne på VGS.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 9 klasse. Jeg har 3 venner jeg er sammen med på skolen. Jeg gruer meg kjempe mye til å starte på VGs fordi jeg er så redd for om at jeg ikke får venner der. ingen av de jeg er med skal gå samme linje som meg. Jeg er sjenert å syntes det er litt vanskelig å bli kjent med nye. Er fortsatt sjenert når jeg snakker med folk jeg har gått i klasse med i 4 år. Jeg er liksom ikke den type person som har kjempe mange venner fordi jeg er somsakt sjenert. Jeg snakker med mange over snap men ja. Åhh jeg bare gruer meg så sinnsykt mye til VGs. Det er bare et å et halvt år til jeg skal starte dær. Så nå kan det være vanskelig å sove fordi jeg tenker så mye på VGs å ligger bare dær å gruer meg. Vet ikke helt va jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 04.05.2020 00:16:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle