Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke er enig i lærers begrunnelse for gymkarakteren. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 10 trinn og lurer på en ting. Siden læreren min vil gi meg en 5'er i gymmen istedenfor 6 siden som hu sa det "Du var ikkr så mye med på gymmen i 8 klasse". Jeg som har hatt med gym tøy siden 9 klasse, trener hver dag etter skolen, er med alltid i gymmen. Til og med når jeg hadde 3 skader i løpet av halvt år så var jeg med å gjorde noe annet øvelser. Og ei jente som går i klassa mi fikk og skal få en 6 i gymmen selvom hu er redd fot ballen... hu fikk 6 i alle fag av hu lærer... mens jeg får en 5'er selvom jeg er en av de mest effektive og aktive i gymmen ig i klassa (i samfunnsfag er jeg veldig flink muntlig osv men så får jeg 4 siden jeg bruker tidligehvis ikke nok begreper, men jeg gjør jo det). Hva synes dere om det og kan jeg gjøe noe med det? Prøvde å snakke med hu men det gikk ikke

SVAR

Besvart 28.04.2020 17:25:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
account_circle