Hopp til hovedinnholdet

Jente 17 år! Eg slit med motivasjon til skulen. Korona har ødelagt mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg slit med motivasjon til skulen. Eg har alltid vore ein hardworking person med gode karakterar men merker at eg går ned. Eg har ikkje ein einaste ting å sjå fram til, ikkje ein einaste gøy ting å gjør. Bare masse skule. Er vanskeleg å orke å jobba når eg veit at når eg blir ferdig så blir da bare mer jobbing eller bare meg som stirrer i taket og ingenting gøy. Syns ikkje da er gøy å gå på tur, har ingen venner å snakke med pmtrent, har ingen hobbyer og har prøvd alt. Korleis ska eg orke dette? Vil bare dø føles ut som korona har ødelagt livet mitt :(

SVAR

Besvart 03.05.2020 13:17:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
account_circle