Hopp til hovedinnholdet

Smittetiltak + hvordan få venninnen min til å svare på meldinger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Elsker siden deres. I disse Corona tidene syns jeg at jeg ser flere folk enn jeg pleier hjemme hos oss. Det er sykt mange på fotballbanen ved oss. En svær jentegruppe på minst 10 som driver å er her og der. På fotballbanen pleier det å være en stor klynge av 20-30 personer som står tett i tett. Jeg hater dette fordi mange er folk jeg kjenner og da blir jeg litt flau når jeg går tur med familien. Så spørsmålet er hvorfor la ungene deres gå ut og leke i store grupper? Det kan dere sikkert ikke svaret på, men jeg bare lurer skikkelig på. Min venninne er ikke den snilleste, men jeg skal begynne på samme ungdomskole som henne. Vi skal ikke begynne på samme ungdomskole som vennene våre men heller en som er litt lenger unna. Vi skal ta buss, til skolen og jeg er redd for å ikke få venner på den nye skolen eller bli mobbet. Men vennina mi svarer noen ganger ikke på meldingene mine, jeg har tatt det opp flere ganger. Men hvordan få henne til å svare? Ble litt rotete hehe. Mange spørsmål.

SVAR

Besvart 10.05.2020 14:55:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan følger du rådene om å ikke være med mange venner?

Del med oss hvordan du følger rådene om sosialisering nå som det er korona/corona.

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle