Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg bli venn med de "kule gutta"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Greia er at skolene i området vårt er veldig nærme, som gjør at no litt før vi skal begynne på Ungdomsskolen blir vi mer og mer kjent med de vi skal gå på Ungdomsskole med. På den andre skolen er det en guttegjeng jeg vet vil være den «populære» gjengen. Jeg kjenner dem via fotball og de er snille med meg og inviterer meg ofte på ting (de vil liksom at jeg skal være med i gjengen). Men jeg vet at de ikke er så snill mot andre, og er liksom litt «gangster» og henger rundt i gatene til sent på kveld og kommer sikkert fort borti røyk og farlige stoffer (det med stoffer og sånn er jeg ikke helt sikker på, men har hørt rykter) Men foreldrene mine er veldig strenge, men synes det er bra. Fordi jeg vil ikke ende opp som en narkoman eller ikke ha jobb. Jeg driver også med friidrett og satser for fult. Problemet er at jeg er ikke sikker på om jeg skal være med de eller ikke. Vis jeg lar være å være med de, er jeg redd for at de skal mobbe meg eller at vennene mine er med de

SVAR

Besvart 09.05.2020 12:24:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle