Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg har adhd eller add

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om jeg har ADHD eller ADD fordi at da jeg var liten så var jeg veldig rampete skrek slo og sparka men jeg kan ikke følge med på ting på skolen og jeg får veldig dårlig på fag når jeg må lese veldig mye som SF eller norsk. Jeg klarer ikke å gjøre lekser i de fagene det er vanskelig å jeg må sitte veldig lenge med det og jeg klarer ikke å gjøre det. Jeg tok en test på internet for å teste om det kan være Mulig at jeg har det og det sto at det var stor kjanse for at jeg hadde det men jeg vet ikke om jeg har det

SVAR

Besvart 13.05.2020 20:33:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle