Hopp til hovedinnholdet

Jeg stresser sykt mye med lekser og innleveringer, tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 8 klasse og stresser sykt mye med lekser og innleveringer, jeg får mentale sammenbrudd. vi har språkfag på skolen og jeg har tysk, jeg syns det er kjempe vanskelig og skjønner ingen ting av hva vi driver med, jeg har sagt til tysk læreren at jeg ikke skjønner noe men det virker ikke som at han bryr seg. Vi har en presentasjon vi må lage på tysk, heldigvis jobber jeg sammen med en til, men det er jo ikke sånn at den skal gjøre alt jeg må også skrive noe. MEN JEG SKJØNNER JO INGENTING og jeg stresser så mye,jeg kommer ingen vei jeg sitter bare å gråter å vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd sånne meditasjons apper men det hjelper ikke jeg tenker bare på skole og alt jeg må gjøre. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre ?

SVAR

Besvart 13.05.2020 22:17:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
account_circle