Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke på skolen, har søvnproblemer. Foreldre forstår ikke, jente 13

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vi har akkurat begynt på skolen igjen, og jeg kan ikke møte bestevennen min på skolen som er hardt nok etter en lang karantene, men det betyr jeg må være med en venn som lyver hele tiden. Jeg har søvnproblemer, som får meg til å bli fort lei, så jeg vil ikke gå på skolen. Problemet med å ikke ville gå på skolen, er at foreldrene mine blir sinte fordi de ikke føler det samme som jeg gjør, min mentale helse blir bare verre og verre og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 18.05.2020 23:09:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
account_circle