Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ensom og har ikke lett for å få venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har aldri vært populær. på barneskolen var de jeg hang med som oftest 5-7 år yngre enn meg. de var bare med meg fordi jeg var «stor» og det var «kult». jeg får egt lett venner, har mange på naboskolen, jeg skjønner ikke hvorfor. når jeg startet på uskolen håpet jeg på at det skulle bli bedre, men det ble ikke akk det. jeg ble kjent med en del nye folk, men ikke særlig god venn med noen av dem. jeg slet mye psykisk og i det hele tatt med å kjempe meg gjennom 8. klasse. på starten av 9. ble jeg venn m noen04 (ett år eldre) og de er verdens skjønneste. jeg gikk til skolen med dem, og var med dem på fritiden, i friminuttene osv. nå som der er corona får jeg ikke møtt dem på skolen, og ikke utenom skolen heller. nå merker jeg hvor ensom jeg er. jeg har absolutt ingen venner utenom dem, alle andre ignorerer meg osv. om 6 uker slutter 04 på skolen og da må jeg gå alene 1 helt år. jeg vil ikke gå på den skolen jeg går på lenger. hva skal jeg gjøre? hilsen en ensom og fortvila 15-åring

SVAR

Besvart 18.05.2020 22:14:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle