Hopp til hovedinnholdet

Synes det er vanskelig at skolen har startet opp igjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Nå har skolen startet igjen og det er noe som har vært vanskelig. Mange har gledet seg og alle synes det er bra at skolene har åpnet. Jeg forstår ikke hvorfor den har åpnet, fordi nå blir det ikke eksamener uansett. Vi tok alle tentamene hjemme og vi kom tilbake til skolen egentlig uten grunn. Jeg jobber bedre hjemme og jeg klarer ikke å sitte stille i et klasserom hvor jeg sitter helt alene. Alt er så strengt og det er bedre å være hjemme hvor jeg kan bestemme litt selv. I tillegg har jeg slitt med at jeg blir sulten veldig fort nå, og det gjør at jeg ikke får til å konsentrere meg. Jeg prøver å se på det positive og at det er snart sommerferie. Selv om jeg prøver å tenke på det, så tror jeg at den siste måneden på skolen kommer til å bli veldig vanskelig. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å holde ut den siste tiden.

SVAR

Besvart 19.05.2020 16:10:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oppstart av skole og fritid etter koronastengning

Det er mange spørsmål som dukker opp når skole og hverdagen kommer tilbake. Er det trygt? Kan jeg leve som normalt igjen nå? Hva må jeg passe på? Hva med idrett, og hva med ferien?

 

Les mer
account_circle