Hopp til hovedinnholdet

Føler seg misunnelig på andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1.) Er det rart at jeg på en måte blir misunnelig hver gang timene mine hos helsesykepleier blir flyttet på pga noen andre? Og en gang så var det ei jente som var der inne kjempelenge(hun går i klassen min, så jeg vet det), og da måtte jeg holde ut helt til slutten av dagen nesten. Og da ble jeg irritert på klassevenninnen min ut den uken. Men selvfølgelig ikke sånn at det viste! Jeg syntes jo at det er bra at andre får hjelp med problemene sine, og jeg vet at det er tungt å gå alene med noe. Så hvorfor blir jeg så lett misunnelig? Merker at jeg blir misunnelig når det kommer til vennskap også. Og noen ganger blir jeg helt sånn "obsessed" av en person, og vil at personen skal like meg. Men ikke sånn at jeg blir forelska, vil bare at personen skal like meg og ville være med meg eller snakke med meg. Det kan være en lærer også, eller en helsesykepleier. Hva er galt med meg? Jeg vil ikke ta dette opp med helsesykepleier.. 2.) Tror dere vi kan klemme folk snart? Jeg trenger en klem!

SVAR

Besvart 20.05.2020 01:05:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle