Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker meg tilbake til klassen min, please hjelp meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nylig byttet klasse. Jeg måtte bytte fordi jeg var bråkete og hadde ikke så bra relasjon til læreren. Men jeg likte henne, det var derfor jeg plagde henne. Men så ble det verre og ble ført til at jeg måtte bytte klasse. Men jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg måtte bytte helt, men jeg tror at det er det. Rektoren har ikke sakt hvorfor, men har bare byttet klasse. Jeg ser henne hverdag også må jeg gråte hver gang jeg ser henne. Jeg savner henne og gråter alene. Plss hjelp. Jeg ønsker så mye og gå tilbake til klassen min, please hjelp meg. Jeg vil tilbake til klassen min. Please er det noe dere kan gjøre? eller jeg ? plis trenger svar fort. er lei. takk på forhånd

SVAR

Besvart 19.05.2020 17:18:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
attach_file

Hvordan settes karakter i orden og atferd (oppførsel)?

Karakteren din i orden og atferd settes ut fra hvor godt du har fulgt skolens ordensreglement. Men hva kan egentlig stå i dette reglementet, og hva kan straffen bli om du bryter det?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle