Hopp til hovedinnholdet

Er det noe galt med meg? Fortalt mamma om å bli utestengt. Lærer fått info.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.No. Jeg har hatt noen problemer med venner og utestenging, for ikke lenge siden snakket jeg med mamma om det, hun syntes derfor at det var best at hun ringte kontakt læreren min for og si hva som har skjedd og hvordan jeg har det. Læreren sa da at hun ville snakke med meg om disse problemene så vi snakket om det. Og nå vil hun ta det opp med de jentene det gjelder. Jeg ba henne om at hun ikke skulle gjøre det fordi da ble det bare å gå utover meg fordi at de jentene ville blitt sur på meg og følt at de ikke kunne stole på meg igjen. I morgen blir hun mest sannsynlig og snakke med dem. Jeg gruer meg skikkelig jeg vet at hva de gjorde var galt. Men det følles ut som om at jeg har gått bak ryggen på dem. Jeg føler meg som en skikkelig dårlig person.. er jeg det? Fordi nå kommer jeg mest sannsynlig til og være venne løs. Og jeg begynner nå bare å lure om det er noe som er galt med meg??

SVAR

Besvart 22.05.2020 18:01:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle