Hopp til hovedinnholdet

Men kan lærere ta meg hardt i armen fordi jeg og venninna tullet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei det var en dag for et år siden..så tok læreren min meg hardt i armen fordi jeg og venninnen min skilte hverandre og vi «slo» hverandre. Vi slo ikke hverandre da vi gjorde det forsiktig og lo. Dette var ikke i timen dette var litt før timen. Læreren min ble kjempe sur å tok meg hardt i armen. Så sa hun «Nå har du fått en advarsel enten går du ut eller så får du anmerkning» Jeg klarer ikke å slutte å tenke på det. Jeg angrer sånn at jeg ikke sa det til den andre læreren min! Men jeg skjønner ikke hva jeg har gjort galt.. Har snakket med moren min om det. Hun sa at hun var ofte sur og at jeg ikke skulle tenke på det. Siden hun har hatt den same læreren som meg før. Da var hun ofte sur å sånn sa mamma. Men kan lærere ta meg hardt i armen fordi jeg og venninna mi «slo» og skilte hverandre?

SVAR

Besvart 23.05.2020 09:00:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kan læreren ta mobilen min?

Mange som blir fratatt mobilen i timen mener læreren ikke har lov til det. Skolen sier noen annet. Hvem har rett?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle