Hopp til hovedinnholdet

Læreren stoler ikke på oss!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går på studiespesialiserende i 1. klasse. Mattelæreren min (som også er kontaktlæreren min) stoler ikke på oss i det hele tatt. Hele klassen er enige i at dette er skikkelig irriterende at hun ikke har noe tillitt til oss. Nå som vi har hatt hjemmeskole i 8 uker, så har mye blitt gjort om på. På vår skole ble det gjort sånn at alle tentamener skal holdes hjemme uavhengig om skolen åpen eller ikke. Prøvene skulle vært på den datoen som var satt, og skulle ikke flyttes på. Vår mattelærer har flytta prøven 2 ganger! Første gangen vet jeg ikke hvorfor hun gjorde det, men andre gangen var det fordi at hun skulle se til at vi ikke jukser, fordi denne prøven var på en hjemmeskole dag. Da prøver vi å si at ledelsen på skolen har sagt at det skal være hjemme, men da sier hun at det ikke er sant, og at hun vet det bedre enn oss. Nå har hele klassen skrevet et brev til ledelsen om at vi ikke synes dette er greit. Det jeg lurer på er om det er noe mer vi kan gjøre for å få stoppet dette?

SVAR

Besvart 20.05.2020 12:49:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Korona: Hva skjer med eksamen, vitnemål og skolen?

Er eksamenen din avlyst? Mange lurer på hva som skjer med vitnemål, karakterer og skolen i tiden framover. Vi har samlet nyttig info til deg.

 

Les mer
account_circle