Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har ADHD og dysleksi, men ingen tror på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg tror jeg har adhd og en type dysleksi. Jeg sliter på skolen og vill ikke ha fremføringer lenger. Og jeg tørr ikke snakke med familien eller lærerene fordi de tror jeg lyver fordi jeg er venn med en som ikke gidder skolen og lyver og sier hu har angst osv. Hu får hjelp og har alle lærerene rundt fingeren. Det som er værst er at hu hermer etter meg. Hu sa hu slutta og være i gymmen og svømmingen. Jeg har bare vært på svøming 3 ganger og jeg slutta ganske tidelig og gjøre det sammd som de andre i klassen. Jeg løy om at jeg hadde skader og sånn. Og vennina mi sa hu slutta i år. Jeg tørr ikke snakke med noen lenger jeg snakka med miljøterapeut i fjord og 3 ganger før corona. Og nå tørr jeg ikkd møte nye folk eller gå og snakke med han lenger. Hva kan jeg gjøre? Hvordan kan jeg få familien min og læreren mine til og tro på meg? Jeg vill ikke snakke med familien min eller lærerene mine fordi de tror ikke på meg så plis hjelp meg.

SVAR

Besvart 09.06.2020 14:01:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
account_circle