Hopp til hovedinnholdet

Tilrettelegging på videregående skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har akkurat begynt på videregående (vg1) har krav på tilrettelegging siden sliter mye mentalt og full skole blir for tøft. Fikk fullt fritak i 10 ende av ppt og bup. Men nå sa læraren min at eg ikkje fikk tilrettelegging men at eg kunna ta vg1 på to år, det vil jeg ikkje pga angsten, har fått en venn i klassen og alle de andre vil jo se at eg går om igjen. Ppt og bup sa at det var bare en av tilrette leggingene eg kunne få og at det var flere. Ppt og bup har sendt inn papirer på at eg skal ha tilrettelegging. Vet dere hva tilrettelegginger det finst på vg1? Hva kan eg gjøre for og bli hørt? Hvordan kan eg gjøre at skolen blir mindre stressende?

SVAR

Besvart 01.09.2020 12:25:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
account_circle