Hopp til hovedinnholdet

Vg3. Ingenting gir meg glede, og har mistet all motivasjon for skole.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg går IB VG3 nå og har mistet all motivasjon i hverdagen. Jeg har hatt lav motivasjon i flere år men nå etter en periode med nettskole og sommerferie er alt sammen borte. Jeg har snakket med fastlege, men han anbefalte bare noen studieteknikker som ikke har funket. Som et resultat av lite skolearbeid har jeg mistet vennene mine, da de ikke vil sitte med meg i timen eller være på gruppe med meg. Jeg vet hvor viktig vg3 er for at jeg skal komme meg inn på studiene jeg ønsker, men nå er jeg til og med i tvil på om jeg kommer til å få vitnemål. Det er ikke bare skolearbeid jeg ikke får gjort. Jeg trener ikke lenger, jobber ikke hjemme og sliter med å stå opp om morgenen. i tillegg gir ikke netflix eller youtube den samme gleden. Hele livet mitt har far falt fra hverandre og universitets søknaden kommer sakte nærmere.

SVAR

Besvart 20.10.2020 17:56:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
account_circle