Hopp til hovedinnholdet

Har anoreksi, og det er vanskelig når tema i naturfag er næringsstoffer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I naturfag har vi nå begynt med kapittelet om næringsstoffer og helse. Jeg jobber med å komme ut av en anoreksi og det gjør det litt vanskelig for meg. Har fortalt læreren min at det er litt problematisk men jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal gjøre med det. Jeg blir veldig lett dratt inn i det. Vi har startet å beregne næringsinnhold i mat og inntak i løpet av en dag osv. Jeg blir veldig stresset og opphengt i sånne ting og klarer ikke å komme meg ut av det tankekjøret. Er alt jeg tenker på resten av dagen. Dette er jo et tema jeg har relativt mye kunnskap om, men det blir vanskelig i skolehverdagen i den situasjonen jeg er i. Hva kan jeg gjøre med det og hva kan jeg gjøre for å komme meg ut av sånne tankekjør?

SVAR

Besvart 04.11.2020 20:00:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle