Hopp til hovedinnholdet

Dårlig følelse og lite motivasjon for skolearbeid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går nå i 10-ende klasse, og det er mye prøver og lekser. Dette skal være mitt viktigste år på ungdomskolen, men i det siste har jeg gjort det dårligere enn noen gang før. Jeg tror dette kan være fordi jeg går rundt med en generell stressende dårlig følelse. Dette gjør at jeg prioriterer å spille Playstation, fotball, eller andre ting istedenfor å øve til prøve eller gjøre lekser. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn. Det har ikke vært en spesiell hendelse eller situasjon som har gjort dette. Det kan være at jeg gjør det dårlig på skolen som igjen fører til at jeg føler meg dårligere. Jeg vet man får humørsvingninger i 15-årsalderen, men dette har vart for en stund. Hva burde jeg gjøre for å bli gladere igjen, og for å for karakterene tilbake til der de alltid ar vært.

SVAR

Besvart 19.11.2020 18:44:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle