Hopp til hovedinnholdet

Vennene mine lyver når jeg spør dem hva de skal

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har det veldig vanskelig for tiden. Vennene mine lyver når jeg spør dem hva de skal etter skolen. De finner på ting uten meg. Så nå har jeg egentlig ingen venner. Jeg fant også ut at en større gjeng jeg trodde jeg var en del av hadde en sc gruppe uten meg. For å toppe det hele av var jeg med i en tik tok med noen andre. Tik token gikk ut på at man skulle stemme ulike folk til ulike ting. Jeg ble stemt den som stinker mest. Er veldig lei meg. Vet ikke helt hav jeg skal gjøre. Føler ikke jeg kan snakke med noen voksene om dette. Noe jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 12.01.2021 21:47:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle