Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke skolen, spesielt norsk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg trenger hjelp! jeg klarer ikke skolen. spesielt norsk sliter jeg veldig mye med. fordi jeg har så lite interesser for fagen og jeg hater læreren. de andre fagene går litt bedre og er ikke alltid så ille. jeg prøver å hinte til både lærere og familie om at jeg vil ha hjelp, men de kjønner ikke helt. jeg tror jeg har ADHD ettersom det er mange tegn til det. jeg har tatt tester osv for meg selv, og sa til mamma at jeg ville dra til legen og teste meg. (mamma har adhd). jeg vil bare ha noen råd på hvordan jeg kan klare skolehverdagen bedre. Jeg vil også legge til at jeg har en innlevering i norsk som skal leveres imorgen, og jeg har ikke startet. den skal være på 1000 ord og jeg kunne ikke brydd meg mindre om det. er det noe galt med meg?

SVAR

Besvart 06.02.2021 10:43:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle