Hopp til hovedinnholdet

Synes skole gjør livet mitt jævlig, lei hele skolen !

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg går i 10 ende på ungdomskolen. Jeg er dritt lei skole å trenger kanskje noen svar. Skole gjør meg lei, jeg gir ofte opp å trenger ofte lenger tid til å lære. Jeg knekker nesten sammen hver dag. har lyst til å bare ligge under dyna og gråte resten av livet. Jeg hater skole så mye at jeg sliter med å våkne. Jeg ligger lenge i senga uten å stå opp får ofte dårlig tid til å rekke skolen men jeg driter i det hele tiden. Ofte vil jeg bare dra hjem. Jeg gir opp skolen hver eneste dag. Jeg sliter med å jobbe og klarer snart ikke skole mer. Skole gjør livet mitt helt jævlig.

SVAR

Besvart 08.02.2021 18:42:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle