Hopp til hovedinnholdet

Sliter litt med urettferdige karakterer .. og er redd for å ikke komme inn noen plass

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er altså en ''mann'' på 18 år og sliter litt med urettferdige karakterer .. og er redd for å ikke komme inn noen plass! Jeg jobber og prøver mitt beste, men jeg får jo aldri de karakterene jeg vil ha.. ifjor lå jeg på en 5'er i norsk, men nå har jeg sunket ned til en 2'er.. eg aner ikke hva som skjer.. Jeg går 2 året av TIP og har altid lyst til å følge fotsporene til pappa, å komme ut til sjøen og få en god jobb.. men når jeg får slike dårlige karakterer så forsvinner selvtilliten min til å prøve hardere.. Fikk nettopp stryk i elektroen..jeg prøver å lese på det, men det faller liksom ikke inn i hodet mitt.. jeg går liksom rundt å tenker.. ''Jeg får nok en dårlig jobb nå ja'' ... Hadde jo 4 i engelsk..nå ligger jeg plutselig på en 3.. hva er det som skjer? Jeg prøver jo ..men det ser jo ikke ut som det kommer til å hjelpe meg i det hele tatt. ! tusen takk..

SVAR

Besvart 12.01.2011 15:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle