Hopp til hovedinnholdet

Tips til å tjene inn penger til klassetur?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei vi er en klasse på 26 som skal på klassetur. (Vi drar høsten 2012.) Jeg bare lurte på om du/dere har tips til å tjene inn penger på? Vi har hatt to loddsalg. Vi har kansje bare 28.000. Og vi trenger ca 200.000.. Ber om svar FORT ! :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

 

Det er ganske vanlig å holde kakelotteri når man sparer til klassetur. På denne nettsiden finne du noen tips til hvordan dette kan organiseres. I tillegg går det an å selge hjemmelagde boller og kaffe på steder der det er mange mennesker på vei til jobb om morgenen, bussterminalen etc. Noen samler også sammen gamle klær, sportsutstyr og interiør for å avholde et lite loppemarked. Jeg har også hørt om klasser som har avtalt at alle tomflasker klassen samler sammen skal pantes, og at pantepengene går til klasseturen. Samle gjerne flasker på skolen, i idrettshallen, kjøpesenteret og andre steder der folk setter fra seg tomflasker.  

 

Kanskje andre som titter innom dette spørsmålet har enda flere tips? Jeg lar svaret stå åpent for kommentarer i tilfelle andre lesere på ung.no har gode råd til dere.

 

200.000 kr er ganske mye, så kanskje må dere regne med at hver enkelt må betale noe på egen hånd også. I så fall kan det være lurt å skaffe seg en sommerjobb, en deltidsjobb ved siden av skolen for å spare opp. Dette slik at regningen ikke kommer som et sjokk om dere ikke har fått tjent inn hele beløpet i fellesskap.

 

Lykke til med både jobbing og planlegging! :)

 

 

Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag