Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Over det siste halvåret, så har jeg ikke vært på skolen

account_circle

SPØRSMÅL

Tror jeg begynner å gå gal. Over det siste halvåret, så har jeg ikke vært på skolen. Av flere grunner egentlig, men ga opp da mora mi trodde jeg bare hadde vært der i en uke. tops. Helt siden da, har jeg isolert meg, går ut når jeg kan, men har ikke stort å gjøre. Har ingen planer om hva jeg skal bli /gjøre, rakk ikke å søke skole.. Men til poenget. Jeg har tilbringt usedvanlig mye tid på 4chan.. og jeg har diskutert ting jeg ser på tv og sånt.. etter å ha sett alle sesongene på flere serier, så finner jeg megselv .. trist.. og det resulterte i at jeg leser fanfiction når jeg er drittrøtt og hallisunerer alt.. Men bare en tanke slo meg her istad.. en tanke som har slått meg mange ganger faktisk.. Ble litt trist over at jeg aldri kommer til å møte noen av disse karakterene.. noen gang.. Ble veldig truffet av det, men ikke noe i den duren av at familien dør ellernoe.. men det var usedvanlig skuffende.. Jeg har også mistet all lyst til å gjøre noe, og har vel nesten blitt redd for sosial kontakt? Før kunne jeg holde hodet hevet mens jeg gikk ned hovedgata, men i det siste, så holder jeg hodet ned i skam, selv når jeg går en kort tur til butikken.. uansett, vet at jeg ikke nødvendigvis "går nuts", men er litt bekymra uansett.. Har også ikke viljen til å gjøre noe godt for megselv eller andre.. hvis jeg gjør noe, så blir det veldig "tvunget på", bare når familie kommer på besøk.. veldig ukomfortabelt.. yessir, takk for hjelpen, s.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer