Hopp til hovedinnholdet

Over det siste halvåret, så har jeg ikke vært på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tror jeg begynner å gå gal. Over det siste halvåret, så har jeg ikke vært på skolen. Av flere grunner egentlig, men ga opp da mora mi trodde jeg bare hadde vært der i en uke. tops. Helt siden da, har jeg isolert meg, går ut når jeg kan, men har ikke stort å gjøre. Har ingen planer om hva jeg skal bli /gjøre, rakk ikke å søke skole.. Men til poenget. Jeg har tilbringt usedvanlig mye tid på 4chan.. og jeg har diskutert ting jeg ser på tv og sånt.. etter å ha sett alle sesongene på flere serier, så finner jeg megselv .. trist.. og det resulterte i at jeg leser fanfiction når jeg er drittrøtt og hallisunerer alt.. Men bare en tanke slo meg her istad.. en tanke som har slått meg mange ganger faktisk.. Ble litt trist over at jeg aldri kommer til å møte noen av disse karakterene.. noen gang.. Ble veldig truffet av det, men ikke noe i den duren av at familien dør ellernoe.. men det var usedvanlig skuffende.. Jeg har også mistet all lyst til å gjøre noe, og har vel nesten blitt redd for sosial kontakt? Før kunne jeg holde hodet hevet mens jeg gikk ned hovedgata, men i det siste, så holder jeg hodet ned i skam, selv når jeg går en kort tur til butikken.. uansett, vet at jeg ikke nødvendigvis "går nuts", men er litt bekymra uansett.. Har også ikke viljen til å gjøre noe godt for megselv eller andre.. hvis jeg gjør noe, så blir det veldig "tvunget på", bare når familie kommer på besøk.. veldig ukomfortabelt.. yessir, takk for hjelpen, s.

SVAR

Besvart 15.04.2012 15:27:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruker du mer penger på spill enn du ønsker?

Klarer du ikke å kontrollere lysten til å spille - selv når du ikke har penger? Da kan du være spilleavhengig. Les mer om symptomene og årsakene til spillproblemer her.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle