Hopp til hovedinnholdet

Har det ikke bra på skolen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 16 år som ikke har det bra på skolen. Jeg er sosial på skolen, men det jeg ikke er fornøyd med at jeg ikke greier å få gode karakter nok... og karakterene gjør meg kanskje til å gi opp for framtida... Jeg vil jobbe som fag arbeid. Jeg trenger hjelp åssen jeg kan framføre bedre? Jeg suger i å framføre.... jeg får 3-4+ der og jeg syns middels er dårlige. Jeg vil få 5-6 på framføringer, vil utvikle meg :( prøver og sånt også, jeg vil bli smart :( Jeg gjør lekser ofte og er veldig aktiv i timen. MEN forsatt så synes jeg at jeg har dårlige karakterer så hvergang jeg går til skolen så gråter jeg inni meg selv. PLEASE, jeg trenger tips for å gjøre meg bedre i klassen. Noen ganger så vil jeg dø fordi livet mitt er så stygg. ALT jeg trenger er å bli FLINK på skolen :( Jeg trenger tips også på hvordan jeg møter nye folk? åssen skal jeg snakke med dem for at de kommer til å like meg? åssen osv..? Kan dere hjelpe meg med åssen jeg kommer til å nye venner? åssen blir jeg tøffere? åssen blir jeg smartere? åssen burde jeg oppføre? alt jeg mangler er sjenert + skole :( jeg vil ikke bli denne typen person for det for meg til å gi opp livet. Håper dere kan hjelpe meg :) jeg er utelansk, så jeg suger i norsk :'( jeg får 3 -.- HELE TIDA... åssen blir jeg flinkere i alle fag? åssen kan jeg lære dem fort? åssen kan jeg huske bedre? åssen kan jeg framføre bedre? ale noe med skole greie... og jeg vil ikke bli sjenert... vil bli tøff så jeg trenger tips. takk :)

SVAR

Besvart 18.05.2012 10:45:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle