Hopp til hovedinnholdet

Vurderer å droppe ut av skolen.. Tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på snart 17 år som har droppet ut av 1. vgs, og vurderer å droppe det andre året også. Ikke fordi jeg vil, men fordi jeg ikke har noen interesse å gå på den skolen jeg kom inn på, og liker ikke folkene der. Jeg nesten tryglet å ba i søknaden min om å få bytte skole til den skolen kjæresten min går på, men de var så fast bestemt på at jeg ikke fikk bytte skole. Nå sitter jeg her forvirret, har lyst på en god utdanning, men dette hindrer meg på veien! Har dere noe tips? (IKKE snakke med foreldre, eller lærere på skolen jeg IKKE skal gå på) Takker for svar. Mvh forvirret gutt

SVAR

Besvart 23.08.2012 19:59:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
account_circle