Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynner å bli sykt sliten å lei av skole og alt annet forsovitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke om det er riktig sted å stille spørsmålet mitt, men det kan være du kan hjelpe. jeg begynner å bli sykt sliten å lei av skole og alt annet forsovitt. Har hatt en travel høst med mye i tilleg til skolen (organisering av oprasjon dagsverk, forsertløp i matte,og kor), men nå er det roligere. Jeg regnet som en a de elevene som er skoleflinke og jeg er også en av de elvene som er mest engasjert i alt og ingenting. grunnet ar jeg har dervet med od har jeg vært en del borte fra timer, noe læreren min ikke er helt fornøyd med. I tillegg har skole arbeidet det med å hope seg opp og når jeg får formye å gjøre, gjør jeg ingen ting. lekser har jeg bare kuttet ut, vel jeg leser i gjennom, og uansett nr jeg kommer på skolen er eg ofte den eneste som kan svare så hvorfor gidde? jeg er ikke noe glad i tidsfrister, og levere ofte dagen etter at jeg burde. jeg prøver å forklare at jeg er sliten og lei og rett og slett bare trenger en pause (noe juleferien ikke er etter som at foreldrene mine skilt og jeg flytter frem og tilbake) mamma sier at jeg må kutte ut noe av det jeg gjør utenom skole (selv om det er det som driver meg frem over) pappa sier bare at han heier på meg og læreren min viser ingen tegn til forstålse eller trøst. hva er det meningen at jeg skal gjøre? + jeg har en tendens til å bryte sammen og ende opp med å gråte og ha en hel forferdelig følelse etter at jeg fremfører (muntlig tentamner o.l.), selv om jeg uten problemer kan lede en dobbel klasse i et spill. noen gode tips?

SVAR

Besvart 12.12.2012 22:47:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med noen om foreldrenes samlivsbrudd

Selv om skilsmisse er vanlig i dag, kan det likevel være vondt for den enkelte! Skulle DU ønske du hadde noen andre å snakke med som også har opplevd skilsmisse? På mange skoler i landet kan du det.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
account_circle