Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir veldig lett deprimert og lever et vanskelig liv

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vil bare takke dere for alt det dere har gjort for meg og alle ungdommene der ute. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal forklare det men jeg blir veldig lett deprimert. Det hender at jeg skulle ønske at jeg bare døde. Ikke sånn som tenåringer sier nå til dags, men sånn seriøst. Jeg tror det er pågrunn av familien min. Jeg lever et vanskelig liv. Når jeg kommer hjem fra skolen bleier jeg å rydde, passe på søskene mine, rydde igjen og lekser. Jeg har nesten aldri tid til å pugge til prøver og sånt. Men prøver å spare tid til det. Det hender at jeg våkner kloken 4 bare får å pugge før skolen, sånn at jeg ikke får så dårlig karakter. Jeg har litt god hukomelse så det hjelper litt. Jeg synes hverdagen min er veldig stressende, noen f\dager mer en andre. Jeg har begynt å krangle mye med moren min i det siste, det endre alltid med skriking osv. Jeg klager på at jeg har får mye å gjøre, og at hun setter rydding forann lekser og sånt. Jeg krangler også med søskene mine. Av og til føles det ut som at ingen bryr seg om meg. Jeg har venner og jeg vet at mamma ikke kunne ha klart å gjøre alt uten meg. Hun må tross alt jobbe mye, og det hender at jeg må ta ansvar. Jeg har lyst til å sifra til noen, men jeg kan ikke. Jeg har vært innblanet i barnevernet når jeg var mindre, og nå er lillebroren min det. Jeg vil liksom ikke skaffe mer trøbel en det jeg har gjort. Jeg tror jeg kan holde ut med prøver og sånt, jeg gjør det engetlig bra. Men jeg er beskymret for 10 klasse og sånt. Jeg har av og til lyst til å ta selvmord. Jeg er desperat etter hjelp? De siste dagene har gått fint, tror til og med jeg for en 5-6 i historie. Spm 1 : Du har opplevd ungdomsskole og sånt, vet du hvordan jeg kan håndtere alt sammen? Jeg har lyst på en jobb. Kanskje en i sommeren eller en jeg kan få i helgene. Jeg vet om avis selger, men jeg har ikke lyst til å banke på dører til folk og få nei. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg tør ikke. Spm 2: Har du noen tips til Sommerjobb og hvordan man sender inn søknad? Spm 3: Hva ser du som smart eller Klok. Har du et dyr som du synes er smart? Eks : Ugle Takk for at du/dere er her for oss som trenger hjelp. Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten deg.

SVAR

Besvart 25.01.2013 12:14:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan finner du deg sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle