Hopp til hovedinnholdet

Jente, 16 er skolelei, uten motivasjon og har begynt å skulke unna.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16år som går virkelig lei av skolen nå!! Fra ungdomsskolen gikk jeg ut med 5 i snitt og nå har jeg gått ned til 4 i snitt. Samtidig føler jeg sjeldent den mestringsfølelsen jeg hadde på ungdomsskolen. Jeg føler at jeg ikke duger i noen ting lenger. At jeg ikke er den skoleflinkejenta. Jeg har skulket prøver, innleveringer og andre vanlige dager. Ingen vet at eg skulker unntatt mine bestevenner. Jeg har til og med laget en fake epost adresse som skal være en av mine foresatte, slik at jeg skriver at jeg har vært syk til kontaktlæreren min. Trenger virkelig hjelp med å få slutt på dette. Jeg trenger motivasjonen min tilbake. Akkurat nå har jeg ingenting.. Alle er så flinke unntatt meg. Hilsen en skolelei jente.

SVAR

Besvart 18.03.2013 21:41:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Skoleåret 2020/2021 er det innført midlertidige endringer i fraværsregelen. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertidige reglene betyr for deg.

 

Les mer
account_circle