Kan læreren beslaglegge mobilen min? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan læreren beslaglegge mobilen min?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Lurer på om skolen har lov til å ta fra deg mobilen og holde den inne til du skal hjem? Det står i skolereglene at "mobil skal ikkje bringes med til skolen" men me har fått beskjed om at vi har lov å ha den så lenge læreren ikkje ser mobilen. Men er ikkje mobil ein privat ting? Og koffer er det da lovlig å ta fra noe som er privat? Har læreren lov å ta mobilen visst dei hører den? Som foreksempel visst den ringer i timen eller friminuttet? Visst du gidder legg gjerne igjen en link fra dei norske lover der det står om private ting og hva som er lov å ikkje. Takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer