Hopp til hovedinnholdet

Føler meg dårlig behandlet av både medelever og lærer. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil helst være anonym og velger derfor å bare si at jeg er en jente på 14 år. Jeg går i 9'ende klasse. Når jeg startet på ungdomsskolen ble jeg sett ned på av nesten alle (bortsett fra vennene mine). Mange av dem undertrykket meg for ingen grunn, sikkert for å føle seg selv bedre. Og med det har selvtilliten min sunket veldig. Jeg har vært mye borte fra skolen, og det er nok grunnen. Jeg føler meg utrygg og det er helt forferdelig å sitte i samme rom som personer som åpenbart snakker ufint om meg. Om jeg er borte fra skolen en dag får meg mange kommentarer som: "hvorfor var du borte, du er borte hele tiden, så teit du er, hvorfor skulker du". Jeg tør aldri å stå imot og si dem noe imot fordi de har på en måte mye "makt" om jeg kan si det på den måten. Og jo, sannheten er jo at jeg skulker, men det er fordi jeg ikke trives i klassen som jeg har sagt tidligere. Mitt største ønske akkurat nå er å flytte, og komme meg vekk fra denne klassen. Til og med læreren min er ufin mot akkurat meg, Hva er det jeg har gjort galt? Nå sitter jeg og skriver dette, og jeg er hjemme fra skolen. Det er vanskelig for meg å være med så mange mennesker som jeg vet ikke liker meg, og har tydeligvis mye imot meg. Mitt spørsmål til dere er: Hvordan skal jeg klare å komme meg på skolen, uten om å bry meg om hva andre har å si til meg eller om meg? Hvordan kan jeg være meg selv uten å bry meg om at nesten hele klassen dømmer meg? hvordan skal jeg stå for det jeg mener, ikke være den sjenerte jenta i kroken og rett og slett egentlig drite i hva dem har å si om meg? hvordan skal jeg si dem imot? Jeg setter stor pris på et svar, for dette er noe jeg virkelig sliter med.

SVAR

Besvart 11.06.2013 19:13:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle